07-08-2016
23:05 uur
Vanaf zondag 11 september a.s. zullen wekelijks op de accommodatie van Noordpool-UFC extra techniektrainingen voor de jeugd van 6 tot en met 15 jaar worden verzorgd door Voetbaltechniekschool “Het Verschil”.

Voetballers willen uitdaging en wat leren. Het maakt niet uit op welk niveau er wordt gevoetbald. In elke sport geeft de techniek de doorslag en juist daarop zijn de trainingen van Voetbaltechniekschool Het Verschil gericht. De deelnemers moeten de trainingen als een geweldige uitdaging ervaren, iets nieuws willen leren en beter willen worden. Op die manier kan de sportieve ontwikkeling van voetballers worden bevorderd. Dit alles onder begeleiding van gediplomeerde trainers.

Er worden 7 trainingen gegeven vóór de winterstop en 7 er na. In de winterstop wordt nog 6 keer in de zaal getraind, totaal dus 20 trainingen.
De kosten voor 20 trainingen bedragen € 115. Dit is inclusief een trui en shirt!

Aanmelden kan via de volgende link.
Voor meer info zie de poster.
 
25-06-2016
11:24 uur
We hebben weer onze uiterste best gedaan om de teams voor het komend seizoen in te delen. De voorlopige indelingen kun je hieronder bekijken / downloaden. Omdat het voorlopig is, kunnen er nog wijzigingen komen. Een oplopende versienummer duidt aan dat er een wijziging is geweest.
voorlopige indeling senioren versie 2
voorlopige indeling jongens versie 2
voorlopige indeling meisjes versie 1
 
18-06-2016
21:05 uur
Zaterdag 18 juni hadden we een zéér druk bezochte en uiterst gezellige clubdag. De foto's van deze clubdag kun je hier vinden. De aktiviteitencommissie had er zichtbaar veel tijd in gestoken om er een succes van de maken. En een succes was het, ondanks het feit dat er af en toe een regenbui over kwam. Het deerde allemaal niet. Het blijkt dat je op een kletsnatte stormbaan net zoveel plezier kunt hebben als een droge. Gelukkig werd het later op de dag wel droog, waardoor het gehele aktiviteitenprogramma gewoon kon doorgaan.
clubdag 2016
 
20-05-2016
10:29 uur
Klik hier voor de uitslagen en eindstand van de 5e klasse D (Noordpool ZA1).