05-12-2016
15:42 uur
Noordpool-U.F.C. JO11-1 is kampioen geworden!!!. Afgelopen zaterdag is het team gehuldigd.

We feliciteren de spelers, leiders en trainers met het behaalde resultaat.

E1 Kampioen
 
03-13-2016
10:17 uur
Klik hier voor de uitslagen en stand van de 5e klasse A (Noordpool ZA1).
 
03-13-2016
09:38 uur
Noordpool-U.F.C./ Eemsmond JG1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden. Onder grote publieke belangstelling werden er op het pupillenveld van Noordpool drie wedstrijden van de G-voetbalcompetitie gespeeld.

Er waren twee teams die nog kampioen konden worden, te weten Noordpool-U.F.C./ Eemsmond JG1 en Kids-United 3 (G-team van FC Groningen)
De eerste wedstrijd was Noordpool-U.F.C./ Eemsmond JG1 tegen Kids-United 3. De uitslag was 3-1, met doelpunten van Teun, Remko en Cassandra. De tweede wedstrijd was Kids-United 3 tegen Kids-United 4. De uitslag was 2-2. Toen was het zeker dat Noordpool-U.F.C./ Eemsmond JG1 kampioen was. De laatste wedstrijd was Noordpool-U.F.C./ Eemsmond JG1 tegen Kids-United 4. De uitslag was 2-1, met 2 doelpunten van Cassandra. Het kampioenschap werd toen uitbundig gevierd door de spelers. Na afloop werden ze getrakteerd op patat en frikandellen.

Uiteraard heb ik van onze razende reporter Jeffrey al wat foto's gekregen. Deze kun je hier vinden.
 
26-11-2016
14:06 uur
Afgelopen vrijdagavond was er de derde ronde van het klaverjassen.
De top 3 zag er als volgt uit:

1e
H. Tabak  met 7.257 punten
2e
A. Hoekstra  met 6.821 punten
3e
N. van der Molen  met 6.755 punten

De poedelprijs was er voor Mevr. A. Loonstra met 5.256 punten.
Klik hier voor de volledige uitslag.

Op oudejaarsmiddag is er weer klaverjassen (buiten de competitie om). Het begint dan om 14:00 uur.
 
19-11-2016
10:32 uur
Donderdag 3 november was de trekking van de grote verloting.
De uitslag van de verloting is als volgt:

1e prijs 1095
2e prijs
2931
3e prijs
1068
4e prijs
2120
5e prijs 3327
6e prijs
2127
7e prijs
5135
8e prijs
4022

Prijzen zijn af te halen bij Nanco Bos.
De prijzen in het rood zijn inmiddels al afgehaald.
 
31-10-2016
11:50 uur
Vanaf woensdag 2 november kunt u bij de Jumbo supermarkten sportpunten sparen voor Noordpool-U.F.C.

Tijdens de actieperiode ontvangt u bij iedere € 10,- aan boodschappen een sportpunt met een unieke code. Op deze website kunt u heel eenvoudig de verkregen punten toewijzen aan Noordpool-U.F.C.
 
29-10-2016
11:31 uur
Aan het begin van het seizoen stond er op onze Noordpool pagina dat bij de 115 euro voor veldtrainingen ook het winterprogramma er inclusief bij in zou zitten. Onze excuses voor de verkeerde informatie want dit is dus exclusief.

Kinderen die nu al wel meedoen aan de veldtraining betalen 45 euro, daarvoor krijgt men 6 reguliere zaaltrainingen en deelname voor de tweedaagse Champions League zaalvoetbaltoernooi. Daarbij krijgt men ook een trainingsshirt. Kinderen die zich aanmelden en niet meedoen aan de veldtraining betalen 50 euro.

Inhoudt van de cursus:

De kleine ruimte en de snelheid van het spel, maken zaalvoetbal bij uitstek een geschikte manier om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen! Hierbij kunnen de deelnemers rekenen op uitgebreide ondersteuning van ervaren zaalvoetballers. De ideale manier om ook in de winter in beweging te blijven.

Voor meer info klik hier
Aanmelden hievoor kan hier.
 
29-10-2016
11:07 uur
Op de jaarlijkse afsluitende BBQ van het huidige zondagteam namen we afscheid van enkele “ietwat oudere” spelers. Het bleek dat een normaal potje voetballen, door allerlei oorzaken, misschien niet meer mogelijk was maar dat de kameraadschap en het contact met het team en de club gemist zou worden. Zoiets hoorden we ook van een aantal spelers die al eerder waren gestopt! Voor al dit alles maar zeker ook voor de gezelligheid is er een “nieuw team” opgericht. Voor praatjes van toen, praatjes over thans en praatjes over de toekomst. We praten hierbij over het "Talking-Football-Team". Er zijn inmiddels al 2 bijenkomsten geweest en de volgende bijeenkomst zal zijn op 22 december.
Er is geen ballotagecommissie en ook geen ledenstop dus iedereen mag en kan aanschuiven. Ook heffen we geen contributie maar wel wordt van ieder bij het aanschuiven 5 euro “lapgeld” verwacht waar de consumpties (wat te drinken en zo nu en dan wat snacks) van worden betaald.
Namens de organisatie alvast een warm en vochtig welkom op 22 december.
 
07-10-2016
15:56 uur
Als gevolg van de uitzending van Zembla maken verenigingen, spelers en ouders zich ernstig zorgen over mogelijke gevolgen voor de gezondheid die het spelen op kunstgras met zich kan meebrengen.

Daarentegen geven de KNVB, het RIVM en de GGD Groningen ook na de uitzending van Zembla aan dat er op dit moment onvoldoende aanleiding is om te stoppen met voetballen op kunstgras. Wel is door alle partijen geconstateerd en vastgesteld dat nader intensief onderzoek noodzakelijk is. De KNVB staat erop dat dit aanvullend onderzoek er op zeer korte termijn komt. Dit onderzoek, te verrichten door het RIVM, moet antwoord geven op de vraagstukken.

Aangezien we bij Noordpool-U.F.C. ook de beschikking hebben over kunstgrasvelden, zullen we de adviezen van deze instanties n.a.v. deze onderzoeken opvolgen.

Ook heeft de Gemeente Eemsmond onze vereniging middels een brief hierover geinformeerd.
Voor meer informatie over deze rubbergranulaat verwijs ik jullie door naar naar website van het RIVM.