• Online aanmelden via de website

  Welkom bij Noordpool-U.F.C.

  Belangrijk! Lees onderstaande informatie goed door zodat je het aanmeldformulier correct invult!

  Op het aanmeldformulier staan 3 Lidmaatschap opties, dat zijn:

  • Voetbal - Algemeen  : Dit is voor Jeugdvoetballers, Veldvoetballers, Zaalvoetballers en G-Voetballers. Hierdoor wordt je automatisch bondslid van de KNVB.
  • Niet spelend            : Dit is voor leiders, trainers en scheidsrechters. Mensen die niet zelf voetballen maar wel bondslid worden van de KNVB.
  • Vereniging               : Dit is voor mensen die geen bondslid worden van de KNVB. Dit zijn Kaboutervoetballers, Walking voetballers en vrijwilligers.

  Onderaan het formulier wordt gevraagd in welke voetbalcategorie je wilt spelen. Vul dit a.u.b. in zodat de ledenadministratie weet in welke categorie je ingedeeld kan worden. Als jeugdspeler hoef je dit niet in te vullen, behalve als je G-voetbal of Kaboutervoetbal wilt gaan spelen.

  Bij Noordpool-U.F.C. is de standaard dat de contributie via automatische incasso geïnd wordt. De enige uitzondering hierop is het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Sommige jeugdleden kunnen een vergoeding krijgen via het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Als je hier recht op hebt en hier gebruik van wilt maken moet je dit eerst regelen voordat jij je aanmeld bij Noordpool-U.F.C. Dit is belangrijk omdat het Jeugdfonds Sport & Cultuur geen contributie betaalt met terugwerkende kracht.
  https://jeugdfondssportencultuur.nl/groningen/

  Als jij het online aanmeldformulier gebruikt om je aan te melden bij de club, betekent dit ook dat je akkoord gaat met de privacyverklaring van zowel Noordpool-U.F.C. als die van de KNVB. Lees beide dus goed door. Tevens ga je akkoord met automatische incasso.

  Is er nog iets wat je wilt delen met de ledenadministrateur, geef dit aan in het veld Opmerkingen.

  Via onderstaande knop kan jij jezelf aanmelden als lid van Noordpool-U.F.C. Je krijgt een automatisch gegenereerde mail binnen als je goed bent aangemeld. Ook komt er een melding binnen bij onze ledenadministratie en als deze de aanmelding verwerkt heeft krijg je opnieuw een bevestiging via de mail.

  Veel plezier bij Noordpool-U.F.C.!

 • Aanmeldformulier