• BossSchop Groenbeheer voor 5 jaar sponsor Noordpool-U.F.C.

  2 okt 2020
 • Bossschop Groenbeheer heeft afgelopen zaterdag zijn handtekening gezet onder een 5-jarige overeenkomst met onze vereniging. Bossschop en Noordpool-U.F.C. geven daarmee hun ambities voor de komende jaren aan. Bossschop Groenbeheer is een jong en groeiend Hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen.

  Binnen onze club zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest met de nieuwe invulling van de sponsorcommissie en daar worden nu de eerste vruchten van geplukt. Op de foto staat Jan Bisschop namens Bossschop Groenbeheer links en Frits Bijlenga namens Noordpool-U.F.C. rechts.

  BossSchop Groenbeheer is een Hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van uw tuin. U kunt bij hen terecht voor zowel uw privé tuin als uw zakelijke tuin.

  Bij de aanleg van uw tuin staan uw wensen voorop, op basis daarvan wordt u geadviseerd over de indeling van uw tuin en zal er samen tot een prachtige tuin worden gekomen. Gezamenlijk zal er gekeken worden naar een juiste combinatie van beplanting en bestrating. Ook kan Bossschop u helpen bij het onderhouden van uw tuin. Dit gaat van klein tot groot. Ze kunnen regelmatig uw tuin een kleine onderhoudsbeurt geven, maar ook bijvoorbeeld jaarlijks ondersteunen met snoeiwerk.

  Mocht u vragen hebben of wilt u een offerte voor uw tuin laten maken, dan kunt u contact opnemen met op 0595-431656 of via info@bossschop.nl.