• Ledeninformatie

  Algemene informatie
  Noordpool-U.F.C. is een gezellige voetbalvereniging in Uithuizen waar jong en oud hun favoriete sport kunnen uitoefenen. De jongste kinderen zijn vanaf hun vierde jaar welkom bij de kabouters en uiteindelijk kan de voetbalcarrière afgebouwd worden bij het walking football. Onze jeugd speelt wedstrijden vanaf Jongens Onder 7 en heeft teams tot en met de oudste jeugdcategorie. Voor meiden zijn er vanaf Meiden Onder 11 wedstrijdteams. Onze senioren spelen op zowel zaterdag als zondag. Op onze website vind jij het meest actuele overzicht van alle ingedeelde teams.

  Naast het voetbalgedeelte is er een activiteitencommissie die zorgt voor leuke activiteiten als dagjes uit, kaartavonden, bingo, het sinterklaasfeest, de jaarlijkse clubdag en nog veel meer. Wij hechten veel waarde aan sociale betrokkenheid. Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk om alles voor jou en/of jullie goed te regelen.

 • Aanmeldingsprocedure nieuwe leden:
  Om een nieuwe aanmelding definitief te maken wordt het nieuwe lid na aanmelding via onze website door iemand uit de jeugd- of seniorencommissie gebeld voor het plannen van een welkomstgesprek. Als het lid minderjarig bent is nodigen wij ook zijn of haar ouder(s) en/of verzorger(s) uit. Dit gesprek is voor beide kanten een ideale kans om elkaar te leren kennen en om informatie met elkaar uit te wisselen. Hoe ziet het welkomstgesprek er uit:

  1. Kennismaken met elkaar.
  2. Korte rondleiding langs de velden, kleedkamers, kantine en bestuurskamer.
  3. Invullen van het automatische incassoformulier voor de contributie.
  4. Invullen van de vrijwilligerstakenlijst.
  5. Invullen van de AVG-verklaring (privacywet.)
  6. Verstrekken en bespreken van de gedragsregels.
  7. Informatie verstrekken over de trainingstijden, contactgegevens en teamindeling.
  8. Vragen beantwoorden.

 • Overige Informatie

  Contributie bij Noordpool-U.F.C.

 • LeeftijdSoortBedrag per seizoen
  18 jaar en ouderVELD€ 176
  14 tot en met 17 jaarVELD€ 120
  8 tot en met 13 jaarVELD€ 92
  5 tot en met 7 jaarVELD€ 70
  18 jaar en ouderVELD + ZAAL€ 210
  15 tot en met 17 jaarVELD + ZAAL€ 146
  18 jaar en ouderZAAL€ 126
  15 tot en met 17 jaarZAAL€ 82
 • De contributie wordt ieder jaar berekend vanaf 1 juli. De contributie wordt in twee termijnen geïnd via automatische incasso. Indien u in aanmerking komt voor financiële steun verwijzen wij u door naar Stichting Leergeld via www.leergeld.nl U dient de aanvraag zelf te doen.

  Afmelden
  U kunt zich via leden@noordpool-ufc.nl afmelden als lid bij onze voetbalvereniging. Hou er rekening mee dat u zich voor 15 juni afmeldt met het oog op het nieuwe voetbalseizoen.

  Vervoer
  Elke teamleider maakt een vervoerschema voor het rijden met uitwedstrijden. Daar waar mogelijk helpt u mee zodat de teams ook hun uitwedstrijden kunnen spelen. Er is geen regeling voor reisgeld binnen onze vereniging.

  Wassen van wedstrijdkleding
  Binnen elk team wordt afgestemd wie de wedstrijdkleding wast. Voor de wasouder(s) is een kleine vergoeding beschikbaar die aan het einde van het voetbalseizoen wordt uitbetaald.

  Wedstrijdinformatie en teaminformatie
  Via de Voetbal.nl App (Android en Apple) vindt u alle informatie over de te spelen wedstrijden, afgelastingen, teamindelingen, uitslagen en standen. U ontvangt na uw aanmelding een e-mailbericht over het aanmelden in deze app. Per team is ook een Whatsapp-groep beschikbaar waarin u vragen kunt stellen, kunt aan- en afmelden en overige voetbal gerelateerde zaken kunt bespreken.

  Kleding
  Elk team speelt in wedstrijdkleding van Noordpool-U.F.C. Het shirt is verticaal gestreept in de kleuren geel en zwart, de broek en de kousen zijn volledig zwart. Wij hebben een eigen clublijn met trainingspakken, truien en tassen. Deze kunt u - met een aantrekkelijke Noordpool korting - kopen bij Sporthuis Winsum. U heeft hier de mogelijkheid om de kleding te voorzien van ons clublogo en uw naam. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of een bezoek brengen aan Sporthuis Winsum.

  Tot slot
  Een aantal zaken in vogelvlucht:
  - Onze voetbalvereniging is aangesloten bij de KNVB.
  - Het lidmaatschap loopt van 1 juli tot en met 30 juni.
  - Tussentijds opzeggen betekent dat u wel contributie plichtig bent voor het gehele voetbalseizoen.
  - Als lid van de KNVB bent u of is uw kind aanvullend verzekerd tijdens wedstrijden en vervoer van- en naar uitwedstrijden d.w.z. dat eerst uw eigen verzekering wordt aangesproken en
  vervolgens de verzekering van de KNVB.