• Noordpoolder Boeren

  • Welkom bij de boerenbox van voetbalvereniging Noordpool-U.F.C. uit Uithuizen. Deze gezellige box is opgericht voor alle agrariërs, veehouders, leveranciers en andere organisaties die zijn verbonden aan het boerenleven in Noord-Groningen.

    In ons woongebied speelt de landbouw en veeteelt een belangrijke rol. Elkaar beter leren kennen, van elkaar leren en een stuk gezelligheid met elkaar zijn de drie belangrijkste pijlers van de Noordpoolder Boeren. Dit gaan we realiseren door elk seizoen activiteiten te organiseren als een boeren barbecue, een avond met interessante en leuke sprekers, een bedrijfsbezoek en door goed te luisteren naar wat jullie graag willen. Ook hebben we speciale merchandise voor onze boeren!

    We willen de instap graag zo laagdrempelig mogelijk houden en daarmee een leuke en grote boerenbox gaan vormen. Voor € 100,- per seizoen word je lid van Noordpoolder Boeren. En het is daarnaast ook nog mogelijk om met een mooi reclamebord (3 meter) rondom ons hoofdveld te hangen.

    Alle deelnemers komen met hun bedrijfsnaam te hangen op een uniek Noordpool-U.F.C. Noordpoolder Boerenbord aan de buitenkant bij onze kantine.

    We hopen dat we met de Noordpoolder Boeren naamsbekendheid krijgen in Het Hogeland. Dat boeren graag bij onze club komen als sponsor en dat we er samen voor gaan zorgen dat de jeugd en de voetbalvereniging in het algemeen zich verder kan ontwikkelen.