• Wedstrijdverslag: Eerste speelweekend JO-11 teams

  6 sep 2021
 • Wedstrijdverslag JO11-1 en JO11-2:

  Voor beide JO11-teams is afgelopen zaterdag de competitie weer gestart. De twee grootste veranderingen voor de spelers waren toch wel het grotere veld en van 6 tegen 6 naar 8 tegen 8. JO11-1 mocht het seizoen starten in Groningen tegen de Oosterparkers JO11-1 en onze JO11-2 speelde in Uithuizen tegen Omlandia JO11-2

  In Groningen ging de wedstrijd gelijk op en werd aan beide kanten meerdere keren gescoord. Na twee keer 15 minuten gespeeld te hebben was het rust en stond Noordpool-U.F.C. op een 2-3 voorsprong. In Uithuizen was een net zo spannende wedstrijd aan de gang en stond het bij rust 0-1 voor Omlandia

  Na de rust kreeg onze JO11-2 het lastiger en liep helaas de score snel op. De wil om te scoren bleef en Noël Hoexum en Bjorn Bentem waren nog heel dicht bij een doelpunt. Helaas viel het doelpunt niet en ging Omlandia met een 0-5 overwinning terug naar Ten Boer.

  In Groningen kreeg de Oosterparkers het zwaarder in de tweede helft en liep de score op in het voordeel van Noordpool-U.F.C. Julian Dijkstra schoot met twee doelpunten in de slotfase het duel definitief op slot. Er werd met 2-6 gewonnen, de doelpuntenmakers waren Lukras (2), Julian (2), Nathanaël en Zemen.

  Volgende week speelt JO11-1 thuis tegen GVAV Rapiditas en speelt JO11-2 een uitwedstrijd in Usquert. Beide wedstrijden beginnen om 09:00 uur.